Jessica Marais (Denna)

 

Jessica Marais urodziła się 29 stycznia 1985 w Afryce Południowej, by w wieku 9 lat przenieść się do australijskiego miasta Perth. Po skończeniu szkoły średniej, przeprowadziła się do Sydney, gdzie w 2007 roku ukończyła tamtejszą NIDA Dramatic Art School.

 

 

 

 

 

Filmografia:

2013: "Carlotta" jako Carlotta

2012: "Igła" (Needle) jako Kandi

2010: "Fish lips" jako Audrey

2008: "Two Fists, One Heart" jako Kate

Seriale:

2014: "Love Child" jako Joan Millar

2012-2013: "Miasto cudów" (Magic City) jako Lili Diamond

2008 – 2010: "Miecz Prawdy" (Legend of the Seeker) jako Denna

2008-2009: "Chata pełna Rafterów" (Packed to the Rafters) jako Rachel Rafter

Programy:

2010: "Inside Film Awards"

2010: "52 Annual TV Week Logie Awards"

2010: "The Morning Show"

2009: "The 51st Annual TV Week Logie Awards"

2009: "Sunrise"

2008: "Telethon"

26-10-2021, 23:08

Valid XHTML & CSS | Design by: LernVid.com