Emily Baldoni (Nicci)

alt

Urodzona w 1984 roku w Uppsali w Szwecji. Karierę aktorską rozpoczęła od teatru w 1999 roku, a dziewięć lat później zagrała w pierwszym filmie pełnometrażowym. W 2013 roku wyszła za Justina Baldoni i odtąd nie używa panieńskiego Foxler, pod którym znaliśmy ją do tej pory.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Filmografia:

2013: "Criticized" jako Clare Donaldson

2013: "Coherence" jako Em

2013: "Automotive" jako Lonely

2012: "Hidden Moon" jako Susan

2012: "Left to Die" jako Shannon

2012: "Identical" jako Shelley Worth

2010: "Pierwotny instynkt" (The Lost Tribe) jako Anna

2010: "Zabójczy miesiąc miodowy" (Deadly Honeymoon) jako Kim

2009: "16 to Life" jako Tatiana

2009: "Duchy moich byłych" (Ghosts of Girlfriends Past) jako Nadya

2008: "Grizzly Park" jako Bebe

2008: "Killer Pad" jako Lucy

2005: "The Elephant's Room" jako Dziewczyna

Seriale:

2014: "Major Crimes" jako Cynthia

2014: "Agenci T.A.R.C.Z.Y." jako Sofia

2014: "Reckless" jako Nancy Davis

2013: "Mob city" jako Claire Harmony

2013: "Castle" jako Svetlana Renkov

2013: "The Glades" jako Lily Truster

2012: "Mad Men" jako Emily

2012: "Męska robota" (Men at Work) jako Kelnerka

2012: "Sposób użycia" (Rules of Engagement) jako Stephanie

2011: "Partnerki" (Rizzoli & Isles) jako Sage Molette

2011: "Chaos" jako Masha Dratchev

2011: "Człowiek cel" (Human Target) jako Julia

2010: "Mentalista" (The Mentalist) jako Heather Rade

2012: "Three Rivers" jako Jill Hollis

2010: "Miecz Prawdy" (Legend of the Seeker) jako Siostra Nicci

2009: "Kości" (Bones) jako Lena Brodsky

2009: Hallo Hollywood jako Charlotte Westerlund

2009: "Bez śladu" (Without a Trace) jako Monica Swall

2009: "CSI: Kryminalne zagadki Miami" (CSI: Miami) jako Cynthia Lang

2009: "Agenci NCIS" (Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service) jako Urzędniczka

2008: "Miasto gniewu" (Crash) jako Kathy

2008: "How I Met Your Mother" jako Claudette

2008: "Tożsamość szpiega" (Burn Notice) jako Katya

2007: "CSI: Kryminalne zagadki Nowego Jorku" (CSI: NY) jako Emma Blackstone

2000: "CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas" (CSI: Crime Scene Investigation) jako Pam Harris

27-10-2021, 00:39

Valid XHTML & CSS | Design by: LernVid.com